dilluns, 9 de novembre de 2015

Encetem l'aventura!!!


Ens fa molta il·lusió explicar-vos que ja ho tenim tot a punt per la nova edició de l'activitat Seguint el Fil que durarà tot el curs escolar 2015-2016.

La Meritxell Martí, és l'escriptora sabadallenca que ens ha preparat el primer capítol del relat El misteri de l'avenc, una novel·la prehistòrica amb final sorprenent. Trobareu informació sobre l'autora a la pestanya superior del blog que diu Escriptora. La Meritxell té una pàgina web molt bonica i detallada, on explica els seus interessos, trajectòria i les seves obres, amb les portades dels llibres publicats.

El capítol que ens ha preparat es diu Seguint la petja dels caçadors. El podeu llegir a la pestanya Capítol 1, que també està a la part superior del blog.

Aviat realitzarem una trobada entre l'autora i les professores i professors dels grups-classe que continuaran el relat i de seguida us podrem informar sobre l'ordre dels fils i dels capítols.

Esperem que us agradi tant com a nosaltres aquest primer capítol, que us desperti la imaginació i que us divertiu molt continuant les aventures de Gebre i Corriol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Digues la teva!